Quiz  |  Peilingen  |  Partijen  | 
Antwoord DitAnswer this

Meer Populaire Kwesties

Zie hoe kiezers spooraansluiting op andere populaire politieke kwesties...

Moet Nederland president Assad van Syrië omverwerpen?

Resultaten from Socialist Party

Laatste beantwoord 1 jaar geleden

Omverwerping van Assad Uitslag Stemming voor Socialistische partij

Ja

66 stemmen

42%

Nee

90 stemmen

58%

Verdeling van de antwoorden van Socialistische Partij ingediend.

4 Ja antwoorden
4 Geen antwoorden
0overlappende antwoorden

Data omvat omdat door de bezoekers ingediend totaal stemmen Dec 23, 2015 . Voor gebruikers die meer dan één keer te beantwoorden (ja we weten), maar hun meest recente antwoord wordt geteld in de totale resultaten. Totale percentages niet exact op tot 100% als we gebruikers in staat om "grijze gebied" stoffen die niet mag worden onderverdeeld in ja / nee standpunten in te dienen.

Kies een demografische filter

Staat

stad

Partij

Ideologie

Website

Ja Nee Belang

Gegevens op basis van 30-daags voortschrijdend gemiddelde dagelijkse variatie te verminderen van het verkeer bronnen. Totalen kunnen niet exact op tot 100% als we gebruikers in staat om "grijze gebied" stoffen die niet mag worden onderverdeeld in ja / nee standpunten in te dienen.

Meer informatie over omver van Assad

De Syrische burgeroorlog begon in de lente van 2011, nadat landelijke protesten tegen de regering van president Bashar al-Assad overgingen in een gewapend conflict. Nadat de rebellen de controle kregen over verschillende grote steden, kwamen ISIS-troepen het land binnen en namen de controle over vele regio's in Noord-Syrië over. De regering van Assad reageerde met luchtaanvallen waarbij meer dan 70.000 burgerdoden vielen. Voorstanders van het omverwerpen van Assad stellen dat hij een wrede dictator is, die uit zijn ambt moet worden gezet voordat hij nog meer wreedheden tegen onschuldige Syrische burgers begaat. Tegenstanders van een regimeverandering, onder andere president Benjamin Netanyahu van Israël, beargumenteren dat het verwijderen van Assad tot een machtsvacuüm zal leiden dat het Midden-Oosten zal destabiliseren.  Zie de recente President Assad nieuws

Discussieer over dit onderwerp...