Quiz  |  Peilingen  |  Partijen  | 
Antwoord DitAnswer this

Meer Populaire Kwesties

Zie hoe kiezers spooraansluiting op andere populaire politieke kwesties...

Zouden laptops moeten worden verboden op alle directe vluchten die vertrekken vanaf het Midden-Oosten?

Resultaten from Democrats 66

Laatste beantwoord 1 jaar geleden

Reisban voor laptop Uitslag Stemming voor Democraten 66

Ja

187 stemmen

25%

Nee

573 stemmen

75%

Verdeling van de antwoorden van de Democraten 66 ingediend.

3 Ja antwoorden
2 Geen antwoorden
0overlappende antwoorden

Data omvat omdat door de bezoekers ingediend totaal stemmen Mar 21, 2017 . Voor gebruikers die meer dan één keer te beantwoorden (ja we weten), maar hun meest recente antwoord wordt geteld in de totale resultaten. Totale percentages niet exact op tot 100% als we gebruikers in staat om "grijze gebied" stoffen die niet mag worden onderverdeeld in ja / nee standpunten in te dienen.

Kies een demografische filter

Staat

stad

Partij

Ideologie

Website

Ja Nee Belang

Gegevens op basis van 30-daags voortschrijdend gemiddelde dagelijkse variatie te verminderen van het verkeer bronnen. Totalen kunnen niet exact op tot 100% als we gebruikers in staat om "grijze gebied" stoffen die niet mag worden onderverdeeld in ja / nee standpunten in te dienen.

Meer informatie over Laptop reisverbod

In maart 2017 heeft de Amerikaanse regering meegedeeld negen luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten vanuit het Midden-Oosten en Afrika, die personal electronics groter zijn dan mobiele telefoons zou worden verboden op alle directe vluchten invoeren van de VS Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid verklaarde dat het verbod van invloed zou zijn 10 luchthavens bedienen dat bepaald niet over voldoende bagage veiligheidsonderzoek op zijn plaats. Het verbod vereist dat de passagiers op alle elektronica die groter zijn dan mobiele telefoons met inbegrip van laptops, camera’s en e-readers in de ingecheckte bagage te zetten. Passagiers zullen nog steeds in staat om te vliegen met de items als ze worden opgeborgen in hun handbagage. Tegenstanders beweren dat het verbod discrimineert moslims vliegtuigpassagiers en kan de weg vrijmaken voor toekomstige beperkingen tegen hen. Voorstanders beweren dat het verbod alleen van invloed op 10 luchthavens en zal hen aanmoedigen om screening van alle ingecheckte bagage uit te breiden.  Zie de recente Reisban voor laptop nieuws

Discussieer over dit onderwerp...