Quiz  |  Peilingen  |  Partijen  | 
Antwoord DitAnswer this

Meer Populaire Kwesties

Zie hoe kiezers spooraansluiting op andere populaire politieke kwesties...

Mogen dienstverleners van internet een snellere toegang geven tot populaire websites (die hogere tarieven betalen) ten koste van een tragere toegang tot de minder populaire websites (die lagere tarieven betalen)?

Resultaten from People’s Party for Freedom and Democracy

Laatste beantwoord 5 uur geleden

Netneutraliteit Poll-resultaten voor Volkspartij voor Vrijheid en Democratie

Ja

1,649 stemmen

28%

Nee

4,140 stemmen

72%

Verdeling van de antwoorden van Volkspartij ingediend voor Vrijheid en Democratie.

4 Ja antwoorden
3 Geen antwoorden
0 overlappende antwoorden

Gegevens zijn inclusief totale stemmen die zijn ingezonden door bezoekers sinds Nov 4, 2013 . Voor gebruikers die meer dan eens antwoorden (ja, we weten het), wordt alleen hun meest recente antwoord meegeteld in de totale resultaten. Het totale percentage is mogelijk niet exact 100%, omdat we gebruikers toestaat om "grijsgebied" standpunten in te dienen die mogelijk niet in ja / nee-standen zijn ingedeeld.

Kies een demografische filter

Staat

stad

Partij

Ideologie

Website

Ja Nee Belang

Gegevens op basis van 30-daags voortschrijdend gemiddelde dagelijkse variatie te verminderen van het verkeer bronnen. Totalen kunnen niet exact op tot 100% als we gebruikers in staat om "grijze gebied" stoffen die niet mag worden onderverdeeld in ja / nee standpunten in te dienen.

Meer informatie over Netto Neutraliteit

Netneutraliteit is het principe dat internetproviders alle data op het internet gelijk moeten behandelen.  Bekijk recent nieuws over het netneutraliteit

Discussieer over dit onderwerp...