iSideWith heeft meer dan 2,7 miljard antwoorden op onze politieke opiniepeilingen in 41 landen. Deze inzichten zijn nu beschikbaar als aangepaste gegevenssets voor wetenschappelijk of politiek wetenschappelijk onderzoek. Met onze selfservice-tool kunt u datasets downloaden over populaire kwesties gesegmenteerd op basis van politieke overtuiging, ideologie, staat, stad, postcode, stemdistrict en verwijzingswebsite. Schattingen van volkstellingen zijn beschikbaar per leeftijd, inkomen, ras en opleiding. Persoonlijk identificeerbare informatie over kiezers wordt nooit opgenomen.

Download een dataset

iSideWith politieke polling maakt het gemakkelijk om inzichtelijke meningen te krijgen van miljoenen kiezers in the Netherlands of in uw lokale district. U maakt de vraag en wij zullen u voorzien van gedetailleerde geografische en demografische analyses van uw resultaten.

Maak een aangepaste poll

iSideWith is de grootste bestemming voor betrokken kiezers in the Netherlands . Vergroot de bekendheid en ondersteuning voor uw doel, campagne of service door gerichte display- en videoadvertenties.

Start een advertentiecampagne

De iSideWith-e-mailabonnementservice verbindt geïnteresseerde kiezers met een gerichte oorzaak of campagne. Met een dubbele opt-in kiezen kiezers expliciet voor toekomstige communicatie met u en bevestigen via e-mail. Dit biedt een zeer gerichte lijst die actief betrokken en geïnteresseerd is in uw probleem.

Start een campagne voor e-mailaanmeldingen