Probeer de politieke quiz

Veel Gestelde Vragen

Candidate Match: How important is this issue?

Ik ben het oneens met de resultaten. Is dit ding accuraat?
Deze vraag wordt vaak gesteld door gebruikers die paar vragen (minder dan 15) te beantwoorden, alleen kiezen ja / nee antwoorden, en niet het belang van elk probleem niet gewicht. Om de nauwkeurigheid van de resultaten te verbeteren, zeker om alle vragen te beantwoorden, selecteert u de houding die het meest nauwkeurig weerspiegelt uw overtuigingen door te klikken op "kies een andere houding", en het gewicht van het belang van elk nummer door te klikken op het "belang" bar aan de linkerkant van elke vraag.

Deze vragen zijn veel te ingewikkeld voor eenvoudige ja / nee antwoorden. Hoe moet ik deze nauwkeurig te beantwoorden?
Deze vraag wordt vaak gesteld door gebruikers die gehandicapt javascript hebt of niet let op de "kies een andere houding" optie op de quiz pagina. Klikken "kies een andere houding" zal meer genuanceerde antwoorden te tonen en zal in de meeste gevallen zorgen voor meer accurate resultaten. Als deze antwoorden niet bevredigend, kunt u "uw eigen standpunt in te dienen". Het indienen van uw eigen houding zal geen passende kandidaten, maar zal ons toelaten om te beoordelen populaire stoffen, passen ze aan de kandidaten, en voeg ze als een officiële houding.

Candidate Match: Choose another stance

Deze website is eigendom van (welke kandidaat / partij / corporatie je niet wilt)?
Nee, we zijn niet verbonden met een kandidaat, politieke partij, sponsors, investeerders, of belangengroepen. Het is gewoon de twee van ons met de hulp van gebruikers zoals u die het idee van de stemming te ondersteunen door kwesties, niet beten klinken.

Hoe werkt de kandidaat overeenkomen algoritme werk?
Uw antwoorden worden afgestemd op de antwoorden van elke kandidaat op basis van een variabel percentage schaal. Deze variabelen zijn passie factoren (Hoe vaak komt de kandidaat te praten over de kwestie, is het een topprioriteit in hun platform, hoe vergelijkbaar is het "soortgelijke" houding aan hun officiële standpunt) en het vertrouwen factoren (Hoe lang is de kandidaat vervulde deze houding , hebben ze veranderde dit standpunt in het verleden, is hun stemgedrag en de geschiedenis van dit standpunt te bevestigen). Bijvoorbeeld, op de vraag: "Heeft u de legalisatie van marihuana te ondersteunen?" Rand Paul is een uitgesproken criticus van de oorlog tegen drugs geweest en heeft gezegd pot gebruikers moeten niet in de gevangenis worden gezet. Rick Perry heeft gezegd dat elke staat moet kunnen beslissen of om marihuana te legaliseren. Paul heeft een zeer hoge match naar de "Ja" antwoord, terwijl Perry heeft een zeer lage match naar de "Ja" antwoord.

Candidate Match: Show more questions

Bij het bekijken van mijn vrienden resultaten, beantwoordde ze vragen die ik niet krijgen. Hebben ze een andere quiz?
Deze vraag wordt vaak gesteld door gebruikers die niet op de link "Toon Meer Vragen" onder de economische, Buitenlands Beleid en Huishoudelijk secties op de quiz pagina merk wel. Klikken die verwijzen zullen meer vragen worden weergegeven.

Zijn de gegevens op de kaart met resultaten van een representatieve steekproef van kiezers waarschijnlijk in elke staat?
Nee, de resultaten in kaart en state-by-state resultaten weerspiegelen een 3 maanden slepende gemiddelde van gebruikers die de quiz, niet alle gebruikers die zullen stemmen hebben genomen. Traditionele polls noemen een steekproef van kiezers waarschijnlijk in een bepaalde wijk stemmen en vragen vaak directe vragen over de kandidaten en kwesties. De gegevens op onze kaart is gebaseerd op de manier waarop gebruikers in elke staat antwoordde de iSideWith quiz.

Hoe doe je houding van een kandidaat te bepalen?
We onderzoeken grondig de kandidaten standpunten en ze te werken als ze veranderen in de loop van de campagne. We maken gebruik van, en een link naar hun meest recente verklaarde positie als hun officiële standpunt. Elke keer dat een kandidaat verandert hun houding krijgen ze een lagere overtuiging score voor die kwestie. Een kandidaat met een lagere overtuiging score zal niet overeen met zo sterk als een kandidaat die nooit hun houding is veranderd op dat punt.

Hoe voorkom je dat geknoei en dubbele inzendingen in de resultaten kaart en state-by-state resultaten?
We niet publiceren hoe we geknoei te voorkomen, maar we hebben gesofisticeerde maatregelen in de plaats voor het vinden en teruggooi geknoeid of dubbele inzendingen.

Candidate Match: Similar candidate stance

Sommige van de "soortgelijke standpunten" zijn zeer losjes op elkaar afgestemd. Heeft het algoritme van mening dat?
Ja, zie de vraag Hoe werkt de kandidaat wedstrijd algoritme werk?

Hoe kan je een kandidaat die constant verandert een houding te passen?
We zijn voortdurend toezicht op de verkiezingen en bij te werken standpunten als / wanneer ze veranderen. Een kandidaat die is zeer stevig op een houding is sterker afgestemd op die houding dan een kandidaat die is stemming of acties in het verleden niet overeenkomen met die houding. Zie ook de vraag Hoe werkt de kandidaat wedstrijd algoritme werk?

Welke kandidaten en weet je opnemen in de resultaten?
We zijn onder de kandidaten die zich hebben gekwalificeerd te zijn op de stemming in de komende verkiezingen in uw staat. We zijn momenteel met kandidaten die zal verschijnen op de stemming in de 2016 presidentiële voorverkiezingen. In 2016 zullen we beschikken over algemene verkiezingen presidentskandidaten, het Congres kandidaten, de Staat Huis en de Senaat kandidaten en de stad kandidaten.

Candidate Match: View my results

Ik nam de quiz een paar weken geleden. Hoe kan ik mijn antwoorden?
Als u met dezelfde computer en browser u nam de quiz, zal er een knop in de rechterbovenhoek van de site die zegt "bekijken mijn resultaten" die u zal nemen om uw resultaten zijn. We raden u uw resultaten pagina bookmark nadat je de quiz hebt voltooid. We doelbewust bouwde de site zonder login functies (het invoeren van uw e-mailadres) om de persoonlijke levenssfeer te voorkomen.

Kunt u uw quiz voor internationaal en lokaal gebruik aan te passen?
Ja. Bekijk hier een volledige lijst met landen.

Wat kan ik doen om te helpen?
1. Help ons de site beter. Mail ons met uw suggesties.
2. Vertel je vrienden.
3. Uw financiële steun via PayPal is wat houdt deze site draait.

English Nederlands