Quiz  |  Peilingen  |  Partijen  | 
Antwoord DitAnswer this

Meer Populaire Kwesties

Zie hoe kiezers spooraansluiting op andere populaire politieke kwesties...

Steun je het Trans-Atlantisch Vrijhandels- en Investeringsverdrag (TTIP)?

Resultaten from Christian Union

Laatste beantwoord 1 day ago

Trans-Atlantisch Vrijhandels- en Investeringsverdrag Uitslag Stemming voor ChristenUnie

Ja

17 stemmen

36%

Nee

30 stemmen

64%

Verdeling van de antwoorden van ChristenUnie ingediend.

1 Ja antwoorden
4 Geen antwoorden
0overlappende antwoorden

Data omvat omdat door de bezoekers ingediend totaal stemmen May 11, 2016 . Voor gebruikers die meer dan één keer te beantwoorden (ja we weten), maar hun meest recente antwoord wordt geteld in de totale resultaten. Totale percentages niet exact op tot 100% als we gebruikers in staat om "grijze gebied" stoffen die niet mag worden onderverdeeld in ja / nee standpunten in te dienen.

Kies een demografische filter

Staat

stad

Partij

Ideologie

Website

Ja Nee Belang

Gegevens op basis van 30-daags voortschrijdend gemiddelde dagelijkse variatie te verminderen van het verkeer bronnen. Totalen kunnen niet exact op tot 100% als we gebruikers in staat om "grijze gebied" stoffen die niet mag worden onderverdeeld in ja / nee standpunten in te dienen.

Meer informatie over de transatlantische handel en Investment Partnership

Het Trans-Atlantisch Vrijhandels- en Investeringsverdag (TTIP) is een voorgesteld handelsverdrag tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten, met als doel het promoten van handel en multilaterale economische groei. Het verdrag wordt tegengewerkt door vakbonden, goede doelen, ngo's en milieudeskundigen in Europa die het verdrag bekritiseren om het verminderen van regelgeving op voedselveiligheid en milieuwetgeving.  Zie de recente Trans-Atlantisch Vrijhandels- en Investeringsverdrag nieuws

Discussieer over dit onderwerp...