Quiz  |  Peilingen  |  Partijen  | 
Antwoord DitAnswer this

Meer Populaire Kwesties

Zie hoe kiezers spooraansluiting op andere populaire politieke kwesties...

Steunt u het militaire offensief tegen IS in de Irakese stad Mosul?

Resultaten from Christian Union

Laatste beantwoord 6 maanden geleden

Mosul Uitslag Stemming voor ChristenUnie

Ja

3 stemmen

75%

Nee

1 stemmen

25%

Verdeling van de antwoorden van ChristenUnie ingediend.

1 Ja antwoorden
1 Geen antwoorden
0overlappende antwoorden

Data omvat omdat door de bezoekers ingediend totaal stemmen Mar 27, 2017 . Voor gebruikers die meer dan één keer te beantwoorden (ja we weten), maar hun meest recente antwoord wordt geteld in de totale resultaten. Totale percentages niet exact op tot 100% als we gebruikers in staat om "grijze gebied" stoffen die niet mag worden onderverdeeld in ja / nee standpunten in te dienen.

Kies een demografische filter

Staat

stad

Partij

Ideologie

Website

Ja Nee Belang

Gegevens op basis van 30-daags voortschrijdend gemiddelde dagelijkse variatie te verminderen van het verkeer bronnen. Totalen kunnen niet exact op tot 100% als we gebruikers in staat om "grijze gebied" stoffen die niet mag worden onderverdeeld in ja / nee standpunten in te dienen.

Meer informatie over Mosul

In oktober 2016, geallieerde troepen samen met het Iraakse leger een offensief tegen ISIS krachten te lanceren in de Iraakse stad Mosul. Na ISIS nam de controle van de stad in 2014 geallieerde troepen en de Iraakse militairen hebben drie afzonderlijke aanvallen die gericht zijn op de herovering van de stad gelanceerd. De eerste twee offensieven, de Anbar Campagne en Mosul offensief waren niet succesvol in hun pogingen om ISIS krachten zuiveren van de stad. De huidige offensief, de Slag bij Mosul, werd gelanceerd in oktober 2016 en heeft zich in het voorjaar van 2017. In maart 2017 een Amerikaanse coalitie luchtaanval gedood 200 onschuldige burgers in de stad. Humanitaire organisaties in Mosul schatten dat minstens 600.000 burgers zijn opgesloten in de stad. Tegenstanders van het offensief betogen dat, om de dood van meer onschuldige burgers te voorkomen paramedische en Iraakse troepen moeten de campagne verlaten. Voorstanders beweren dat het laten ISIS controle een belangrijke Iraakse stad zal de instabiliteit in het Midden-Oosten te brengen en de geallieerde krachten moeten nederlaag ISIS gebruiken ten koste van alles.  Zie de recente Mosul nieuws

Discussieer over dit onderwerp...