Probeer de politieke quiz
+

People’s Party for Freedom and Democracy’s beleid inzake immigration ban

Kandidaten

Onderwerpen

Zou er een tijdelijk verbod op alle immigratie naar Nederland moeten zijn?

PPfFaD>PPfFaD  Steunbasis van de partijNee, maar we zouden meer moeten besteden aan onze grensbeveiliging om deze te versterken.

People’s Party for Freedom and Democracy’s antwoord is gebaseerd op de volgende gegevens:

Officieel antwoord

Deze partij heeft nog niet gereageerd op ons verzoek om deze vraag te beantwoorden. Help ons het sneller te krijgen door hen te vertellen de iSideWith-quiz te beantwoorden.

Stemrecord

We onderzoeken momenteel het stemgedrag van deze partij over dit onderwerp. Stel een link voor naar hun stemrecord.

Invloed van de donor

We onderzoeken momenteel campagnefinancieringsrecords voor donaties die de positie van deze partij in deze kwestie zouden beïnvloeden. Stel een link voor naar hun campagnedonaties.

Openbare verklaringen

We doen momenteel onderzoek naar campagnespeeches en openbare verklaringen van deze partij over dit probleem. Stel ons een link voor naar hun offerte.

bijgewerkt 8 uur geleden

Steunbasis van de partij

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie kiezers Antwoord: Nee, maar we zouden meer moeten besteden aan onze grensbeveiliging om deze te versterken.

Belang: Enigszins Belangrijk

Referentie: Analyse van antwoorden van 456 stemmers die zich identificeren als People’s Party for Freedom and Democracy .

Ziet u fouten? Stel correcties voor in het standpunt van deze partij hier


Hoe vergelijkbaar zijn uw politieke overtuigingen met het beleid van People’s Party for Freedom and Democracy’s ? Doe de politieke quiz om erachter te komen.

English Nederlands