Quiz  |  Peilingen  |  Partijen  | 
Antwoord DitAnswer this

Meer Populaire Kwesties

Zie hoe kiezers spooraansluiting op andere populaire politieke kwesties...

Mogen dienstverleners van internet een snellere toegang geven tot populaire websites (die hogere tarieven betalen) ten koste van een tragere toegang tot de minder populaire websites (die lagere tarieven betalen)?

Resultaten

Laatste beantwoord 1 day ago

Netneutraliteit Uitslag Stemming

Ja

5,230 stemmen

20%

Nee

20,439 stemmen

80%

Verdeling van de antwoorden van de Nederlandse kiezers voorgelegd.

4 Ja antwoorden
3 Geen antwoorden
0overlappende antwoorden

Data omvat omdat door de bezoekers ingediend totaal stemmen Nov 4, 2013 . Voor gebruikers die meer dan één keer te beantwoorden (ja we weten), maar hun meest recente antwoord wordt geteld in de totale resultaten. Totale percentages niet exact op tot 100% als we gebruikers in staat om "grijze gebied" stoffen die niet mag worden onderverdeeld in ja / nee standpunten in te dienen.

Kies een demografische filter

Staat

stad

Partij

Ideologie

Website

Ja Nee Belang

Gegevens op basis van 30-daags voortschrijdend gemiddelde dagelijkse variatie te verminderen van het verkeer bronnen. Totalen kunnen niet exact op tot 100% als we gebruikers in staat om "grijze gebied" stoffen die niet mag worden onderverdeeld in ja / nee standpunten in te dienen.

Meer informatie over Netto Neutraliteit

Netneutraliteit is het principe dat internetproviders alle data op het internet gelijk moeten behandelen.  Zie de recente netneutraliteit nieuws

Discussieer over dit onderwerp...